19 Nisan 2010 Pazartesi

Van Kahvaltı Evi



Van kahvaltısı, Cihangir'den sonra şimdi Nişantaşılıların ilgi odağı oldu. Birbirinden lezzetli seçenekleriyle geniş bir mönüye sahip olan Van Kahvaltı Evi’nde her şey doğal, günlük ve taze olarak sunuluyor. Van’ın ünlü otlu peyniri, Kara Kovan balı yöreden getiriliyor. Kendi ürettikleri kaymak balla birlikte nefis bir ikili oluşturuyor. Yine Van Kahvaltı Evi’nde yapılan ve her sabah müşterilerine ekmekle birlikte taze taze sunulan nefis çörek iştah kabartıyor. Anadolu lezzetlerinin bir bütün olarak sunulduğu bu sofra gerçekten fark yaratıyor.

Birbirinden nefis menemenler, tercihe göre yapılan gözlemeler, taze yumurtanın yan ürünlerle sahanda yapılan çeşitleri iştah kabarttığı kadar göz de dolduruyor.

50 kişilik kapasitesi, rahat ve doğal atmosferiyle Nişantaşı’na yeni bir soluk getiren Van Kahvaltı Evi’nde, açık havada kahvaltı yapmak isteyenler için bir de balkon bulunuyor.
Basında oldukça sık yer alan Van Kahvaltı Evi, Ocak ayında New York Times’a da haber oldu. Türkiye’nin en lezzetli kahvaltısının Van kahvaltısı olduğu, İstanbul’da ise en güzel Van kahvaltısının Van Kahvaltı Evi’nde yapıldığı haberi ile Van Kahvaltı Evi dikkat çekti.
4 yıldır Cihangir’e kahvaltı keyfi sunan ve gelen talepler üzerine Nişantaşı’nda hizmet vermeye başlayan Van Kahvaltı Evi sabah 7.30-akşam 18.30 saatleri arasında haftanın her günü açık bulunuyor. Yakın çevreye sipariş alan Van Kahvaltı Evi’nde, özel ve iş toplantıları için de ayrı bir salon oluşturuldu. Kahvaltının sadece sabah saatlerinde yapılmadığı , gün içinde de büyük bir keyifle yendiği düşünülürse, müşteriler için günün her saati Van kahvaltısını tercih etmeleri çok doğal.

Adres : Valikonağı Cad. Sezai Selek Sok. No:19 Nişantaşı
Tel: 0212 240 47 76

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder